Airpods hoesjes kopen

Technologie, Iphone X, Iphone, Telefoon

De Airpod is een door een ondersteuning ontworpen, dunne hoes voor de 5e generatie iPod Touch. Hij omsluit het hele lichaam en is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De balans die het biedt, is perfect voor de draagbare iPod Touch. Het heeft een no-flip ontwerp waardoor het een van de lichtste hoesjes voor je touchscreen is, gecoat met premium leer. Het biedt je volledige vrijheid om 5e generatie iPod Touch-hoesjes te kiezen in Statement, grijs, roze en blauw.

Het statement biedt je stijl en vrijheid en laat je je touchscreen personaliseren. Je hebt keuze uit twee kleuren, hemelsblauw en hemelsgrijs en drie keuzes in herenkleuren. De leerverouderingsbehandeling geeft de hoes een zacht maar stevig gevoel en het interieur is voorzien van een organizervak ​​met een verzonken uitsparing voor een perfecte positionering bij het dragen van je iPod Touch. Het maakt het gebruik van de siliconen banden gemakkelijk en probleemloos. De hele rits is duurzaam en gaat in een handomdraai open.

De technische details omvatten:

• 5" brede buitenbehuizing met een opvallend slank ontwerp• in-/uitgangspupil van /5" en /12" behuizing samen met /5" riemkoordhanger• #10 huidvriendelijk materiaal• waterdicht en ergonomisch ontwerp• Wordt geleverd met een 3 jaar garantie garantie

De behuizing beschermt je iPod of iPhone 5 tijdens het reizen. Het is zeer functioneel en tegelijkertijd mooi. Je kunt er je foto op hebben en je ontspannen voelen. Het past comfortabel in de palm van je hand.

De ritssluiting houdt je tas veilig en beschermd. Je kunt het als nieuw onderhouden voor de prijs van $ 49,99. Vervoerders zijn niet altijd beschikbaar. Maar we hopen voor uw bedrijf en we zullen ons best doen om uw bestelling te behouden.

We staan ​​klaar om alle delen van de wereld voor u te verzenden. Maar voor deze service kunt u ons bellen op (whatsapp). We staan ​​klaar om u te helpen wanneer u ons nodig heeft.

We helpen u ook om de OEM-reserveonderdelen op de gereviseerde telefoons te vinden. We kunnen u de link naar deze geven: http://www.phonesinc.com/ Parts Galleries. Maar houd er rekening mee dat deze alleen voor de VS zijn.

Ten slotte zijn we hier om de verschillen tussen de gerenoveerde telefoons en de originele uit te leggen. Door ons opgeknapte telefoons zijn veilig in gebruik, aangezien ze 100% compatibel zijn met de producten van AT&T en Apple. De telefoons worden gecontroleerd, schoongemaakt, mini gecontroleerd en afgewezen door een medewerker die Recovery Support Specialist is. Een andere betekenis dat u kunt weten dat de onderdelen authentiek zijn, is dat de originele spullen bij de OEM worden verkocht. Zozeer zelfs dat het de certificering heeft van Apple of AT&T.

Dus ga je gang en geniet van je telefoon of tablet, nu we het verhaal, de kracht en de duurzaamheid ervan kennen.