De webdesignindustrie

Webdesigner Eindhoven

 

 

De webdesign-industrie is altijd in beweging, met nieuwe soorten hulpmiddelen die de laatste jaren zijn opgedoken. De software-ontwikkelingsindustrie moet nog een standaard ontwikkelen, HTML5 genaamd, die veel discussies heeft veroorzaakt in de context van webdesign. Er wordt gedacht dat HTML5 de toekomst van webdesign zal beïnvloeden, omdat wordt aangenomen dat HTML5 een open benadering van inhoud voor veel verschillende soorten formaten zal opleveren, terwijl de beschikbaarheid van een verscheidenheid aan apparaten die toegang tot het web kunnen krijgen, zal toenemen. Als je iets over HTML5 weet, zul je veel tutorials en rommelconcertwebsites vinden die ongelooflijk nuttig zijn.

Webdesigners gebruiken veel verschillende soorten gereedschappen en technologieën…De aanwijzing is dat zodra deze gereedschappen ontwikkeld zijn, het uiterst belangrijk is voor diegenen die haast hebben om ze te testen om wat tijd te nemen en ze uit te proberen. Dit zal u in de toekomst veel tijd besparen. Het is een goed idee om tijdens het ontwerpen van een website te kijken naar gereedschappen als Photoshop, Fireworks en Dreamweaver en dan een ervaren persoon te zoeken om dit werk voor u te vertalen. Er zijn speciale technieken om te gebruiken voor het vertalen van een ontwerp naar een andere taal, vooral als u de taal niet al te goed beheerst.

Als je geen doorgewinterde webdesigner bent, moet je jezelf niet vergelijken met degenen die dat wel zijn. Het verschil tussen hen is dat ze veel tijd hebben besteed aan het werken aan hun kunst en wat het kan doen. Je mag dan het beste idee voor een pagina van je leven hebben, je website maakt je geen miljonair door buitensporig te zijn of je te laten vertellen wat je moet doen. Leren vindingrijk en gefrustreerd te zijn is erg belangrijk in de webontwikkelingswereld van vandaag.

tim – Ik ben gewend om verschillende soorten sites te maken, van flash tot een tekstblogsysteem. Mijn belangrijkste expertise is nu animatie en manieren om mensen beter en gemakkelijker te laten begrijpen de huidige informatie die door de website.

Mijn mening – Yahoo! genoot van de “winnende” beschikking in 1989 toen zij de Gouden Gids met het web verpakten.

De platformtechnologie van Yahoo! was zo superieur; ik geloof echt dat Yahoo! vanaf de volgende generatie het Internet zal domineren.

Yahoo! zal gewoon een platform ontwikkelen voor “Net” en “Web” en dat is dat. Heb je je aandacht? Begin te denken als een gebruiker en je zult zien hoe ik het proces zie.

Webdesign is soms een waas – de meeste mensen willen zowel functies als gezichten op een site zien. Ik heb klanten gehad die me vertelden dat hun sites niet echt doelen hadden, omdat ze alleen de nieuwsgierigheid van anderen wilden wekken.

Ik zag een YES! site mislukken en mijn klant veranderde van richting. Hij besloot uiteindelijk zijn aannemer te vragen een site van de grond af op te bouwen voor een zacht prijsje.

Daar bleef het niet bij – Hij besloot zijn website helemaal opnieuw te ontwikkelen om er een lidmaatschapskaart in de vorm van een kalender aan toe te voegen, mijn cliënt te laten zien hoe hij in de afgelopen vijf jaar nieuwe huizen had kunnen kopen of zelfs als hij een feestje had gemist. Hij wilde beroemd zijn en dat was hij kwijtgeraakt omdat hij niet origineel was.

Geslaagd?

lees meer: