Veel voorkomende HTML-fouten

html

Hieronder staan enkele veel voorkomende fouten met betrekking tot HTML (HyperText Markup Language), samen met wat informatie over hoe ze op te lossen.

Valideer uw website:

Zo belangrijk als de verschillende attributen van HTML zijn voor een website, zo belangrijk zijn ze allemaal even belangrijk voor elke Webdesigner Amstelveen . Hier zijn een paar van de attributen, samen met hun betekenis, en hun weglating zal het verschil maken tussen een professionele website en een die totaal kreupel is.

Laten we eens kijken naar deze attributen en zien hoe ze in feite het verschil kunnen maken tussen een oké website en een totaal nutteloze. Merk op dat alle attributen die hier genoemd worden twee mogelijke problemen hebben: a) attribuut valideert niet (b) attribuut is ongeldig (c) of doet dat omdat het op strict is gezet (d).

a) Attribuut valideert niet: Dit is de meest voorkomende fout omdat het attribuut op strict is gezet. De geldigheid van het attribuut wordt aangetast voordat de code is verwerkt en voordat de browser het zelfs maar leest. Als dit het geval is, zal het attribuut de hele pagina ongeldig maken. Dit geldt in het algemeen voor formulier attributen (b.v. labels, input, select, etc.).

Het belangrijkste hier is dat fouten met betrekking tot formulier-attributen of attributen die op strict zijn gezet, altijd worden afgehandeld voordat het HTML document zelfs maar wordt gelezen. Onder de meeste omstandigheden zal dit nooit echt invloed hebben op de functionaliteit van de site, omdat deze fase al is afgerond voordat het formulier wordt ingediend (en op dat moment in het proces beschikbaar kan zijn). Ervan uitgaande dat de site goed valideert, zullen fouten gerelateerd aan dit attribuut nooit echt voorkomen, het is gewoon tijdverspilling.

b) Attribuut is niet ingesteld op strict: Het volgende attribuut om van te weten is het attribuut genaamd strict. Hier zorgt het attribuut ervoor dat alleen geldige attribuutwaarden door een webdocument kunnen worden geaccepteerd (d.w.z. dit attribuut kan alle ingevoerde tekstwaarden als ongeldig markeren, hoewel dit zelden wordt gedaan door de meeste scripttalen, zoals JavaScript, ook al ondersteunen de meeste moderne browsers, zoals Internet Explorer van Microsoft en Mozilla Firefox, deze functie). Het laatste attribuut dat ook strikt genomen wordt genoemd is het none attribuut, en omdat het vaak elders wordt gebruikt (d.w.z. ver van het selectievakje in veel gevallen), wordt het zeer zelden gebruikt door browsers, hoewel het soms nuttig is.

Vaak als iemand de waarde van een attribuut zou veranderen, zou er iets raars gebeuren als het op strict of strict-no zou worden gezet. Als je bijvoorbeeld een selectie op je website instelt op fontsize=”12″ of misschien tekst aanpast door een cursor te gebruiken, heb je eigenlijk een attribuut aangemaakt dat cursor heet. Zorg ervoor dat elk attribuut dat je besluit op te nemen niet alleen de validatie doorstaat, maar ook ingesteld is op strict of none.

c) Attribuut is ongeldig: De meeste website ontwikkelaars zullen veel aannames maken dat hun website geldig is en iets is dat hoe het normaal wordt weergegeven. Bijvoorbeeld, in een eenvoudig voorbeeld, zouden twee objecten een bepaald attribuut kunnen hebben. Dit eenvoudige voorbeeld is volledig geldig, maar één object had een opmerking in dat attribuut, dus dat is degene die werd gewijzigd. Soms is dit niet altijd het geval, en in sommige gevallen, zoals na het wijzigen van een attribuutdefinitie, is dit niet altijd waar. Het is van cruciaal belang om naar alle eigenschappen binnen een website te kijken en niet alleen de geldigheid van de attributen te bepalen door de wijzigingen die u aanbrengt te vergelijken met de eerder geldige instantie.

d) Valideringsfouten: valideringsfouten treden op wanneer een browser een transactie probeert uit te voeren met een ongeldige server of een ongeldig verwerkingsnetwerk, of wanneer de invoer de informatie niet kan verwerken als gevolg van een softwareprobleem of een andere dergelijke omstandigheid. Wanneer nieuwe of gewijzigde gegevens bij de browser worden ingediend, kan het halverwege stoppen van het verzoek, of erger nog, het werpen van een ongeldigheidsfout, ertoe leiden dat een browser stopt met het verwerken van het bericht en niet in staat is de juiste informatie te verzenden en de vereiste gegevens aan de server te verstrekken. Als dit het geval is, lijdt uw website daaronder omdat gebruikers de vereiste gegevens niet kunnen vinden. Helaas kan het ook een bedrijf in gevaar brengen als het wordt geaccepteerd door een gebruiker die er niet in slaagt alle vereiste informatie van het bedrijf te activeren en op het verkeerde moment op de verkeerde knop drukt, waardoor gegevens verkeerd worden opgehaald of gebruikt. Normaliter zal de gebruiker om deze ongeldige redenen de gegevens opnieuw moeten invoeren met exact de gegevens die hij heeft