Oude bedrijfslogo’s

Huisstijl ontwerpen Den Haag

 

 

 

 

 

Hier is een lijst van enkele oude huisstijl en enkele nieuwe identiteiten die de laatste tijd zijn ontstaan.

Zoals altijd zullen veel bedrijven beginnen met een paar logo’s die door hun klantenbestand worden voorgelegd aan een vertegenwoordiger van het bedrijf van de klant.

– Package Makers Company (M Blocks)

– Cetrans Company

– Jadeshi

– Crypto Corporation

– embarkpmentolutions

– Fastwaycorp

– textielSC

– geypunBringer

– Ac uitgesloten

– M onder

– geïmplanteerd

– Rustig aan.

– doorkijkje print

– Startups

– jager

– stierenvechter

– legering

– Babel Groep

Meestal worden deze logo’s ingediend via hun webdesigner. Als u te maken heeft met een bedrijf met aanzienlijke ervaring en expertise op dit gebied, moet u hen vragen logo’s voor u te ontwerpen. Een logo ontwerp bedrijf zal de expertise hebben om een unieke identiteit voor uw bedrijf te ontwerpen. U moet echter wel weten wat u wilt voordat u begint. Sommige van deze bedrijven zullen u veel geld vragen voor het ontwerpen van het logo en het vervolgens aan u voorleggen. Hoewel ze ontwerpen logo’s voor de kost, de logo’s die ze produceren zijn de beste logo’s voor branding doeleinden, evenals een sterke link met corporate identity. Al deze eer gaat naar de ontwerpers die al vele jaren succesvol zijn in de grafische industrie.

Laten we nu eens een korte blik werpen op de nieuwe logo’s die de laatste tijd de markt hebben overspoeld.

– Apple

– Nokia

– Samsung

– Stil minimalisme

– Apple

In de meeste gevallen gaat het om tweedimensionale logo’s, maar in een veelheid van specifieke uiteenlopende hoogtes. Veel logo’s worden uit de wereld van het design gehaald om een nieuwe stijl of een nieuw merk te creëren. Soms wordt een logo specifiek voor een product ontworpen. Het logo kan na een bepaalde tijd opnieuw worden ontworpen of het kan het logo van een derde zijn dat een nieuwe merknaam heeft gekregen.

– Digitale Kunst

– K Moon

– spoiler

– specerijen

– kippen

– Fronti

– heldhaftig

– icago

– Morgen

– punitief

– Apple

– Trojaan

– Logo’s

Deze worden gemaakt door het creatieve team van de firma. Zelfs als deze logo’s worden gemaakt door computerprogrammeerbedrijven, maar soms worden ze gemaakt met een menselijke hand. De logo’s met menselijke tussenkomst creëren een uniek merk dat iets betekent.

lees meer: