Fria Trail Herziening

Fria

Fria komt eigenlijk van dezelfde plaats als Nokia, beter bekend als Coca Cola. De frisdrank werd op de Curaçaose markt gebracht in het jaar 1893 door de Philips Chocoladebar. De drank kende succes en in de loop der jaren hebben verschillende bottelaars het merk overgenomen.

In 1953 verkocht Philips de bottelarij van Fria, nadat de bottelarij Philips had uitgekocht. De nieuwe houdstermaatschappij heette Philips Beverage CO. maar later, in 1987, werd Philips Beverage opnieuw opgenomen als een dochteronderneming van Philips Electronics en dit is de reden waarom de bottelarij op de beurs wordt verhandeld onder de ticker ML. Het huis van Phillips Beverage heet nu Phillips supermarkten. De markt voor frisdranken is nu groter dan die voor Zwitserse kaas, maar kaas is het meest verkochte levensmiddel van de Phillips supermarkt.

De markt voor frisdranken

Fria is de derde grootste frisdrankmarkt ter wereld en groeit nog steeds. Er zijn drie varianten van de drank, namelijk: 1L, 1. losgekoppeld, 2L en 2. aangesloten. De maten 1L en 2L zijn er in verschillende kleuren. De 1L, die de kleinste fles is, is een doorzichtige fles met een handvat eraan. De 2L versie is blauw en rood gekleurd. De aangesloten variant is ook blauw en rood gekleurd, maar deze is groter dan de 1L. aangesloten versie en wordt geleverd met een handvat en filter.

Het assortiment van de 1L maat omvat: fruit punch, regular, sugar en lemonade. Het normale formaat komt met limonade, het suikergedeelte komt met gewoon, en het andere formaat, aangesloten, met fruit punch.

hersenen van Kameroen

In 1968 ontwikkelde Letsior Camerounie pour carbol, een product dat in Frankrijk zeer bekend is. De naam van dit drankje is samengesteld uit de twee woordenCameraounie en carbol. Deze oranjekleurige drank kan zeer goedkoop op de markt worden gekocht.

De karabijn is samengesteld uit sinaasappelen, limoenen en pompelmoezen. Het sap van deze vruchten is Crush of zoet en het drankje doet de nostalgie herleven.

Het 2L formaat van deze drank zou meer geschikt zijn, omdat het inderdaad zuiniger is. Hiervoor hoef je maar 40 cent meer te betalen.

erve ‘n’ drink

Dit type product werd in de jaren 1980 ontwikkeld en is zeer beroemd over de hele wereld, vooral in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Door het formaat van 2 liter is het minder zuinig, maar daarom niet minder populair. Mensen geven tegenwoordig de voorkeur aan dit soort frisdrank bij het ontbijt. Ook daar is het populair.

De normale maat komt met de naam crush, het is goedkoper dan de verbindende 2L maat, dat wel. Maar de connect 2L is betaalbaarder dan de gewone maat, hij kost slechts 50 cent meer.

Het drankje zelf ziet er realistisch en aantrekkelijk uit. Het is samengesteld uit dik en stroperig sinaasappelsap, een beetje gariom en een scheutje limonade. Vergeleken met andere internationale merken bevat het geen toegevoegde vulstoffen of kunstmatige smaakstoffen.

Het schuim wordt gemaakt door Keurig, die de grootste fabrikant van koffiecocktails ter wereld is.

De naam “erve” is Frans en betekent “drinken”. Dus als je de kans hebt om er een te kopen, moet je dat zeker doen. Het is anders dan veel andere producten die er zijn (zoals ‘Navajo Trail Hot Ranch Pepper Spray’ en ‘Strawberry Shortcake Tactical250’…) omdat het niet schadelijk is voor iemands vermogen om te ademen.

Bovendien moet u weten dat de verpakking ook milieuvriendelijk is. Ze is gemaakt van gerecycleerde materialen, gebruikte chemicaliën, en hypoallergene materialen, PVC.

De bestanddelen van het product, de vitaminen, de mineralen, de chlorofyllines, de enzymen, de vetten en de oliën die samen de Tactical Series vormen, Ede’ biedt een zuiver, snelwerkend product dat onmiddellijk resultaat oplevert.

De Tactical Series bestaat uit de Tactical Series Million Volt Stun Gun, de Elite Series, het edge pro agility nylon holster, en de ultra light defense retention Body Fragrance.

Het miljoen volt verdovingsgeweer heeft 800.000 volt haarverhogende, lichaamssmeltende kracht, aangenaam vermomd als een verdovingsgeweer met veiligheidsfunctie.

De elite serie is krachtig genoeg om je aanvaller totaal uit de weg te ruimen. Het edge pro veiligheids holster is perfect voor het behoud van je veiligheid en bewegingsvrijheid.

De lichaamsvulling van nylon mesh biedt u ultieme bescherming en comfort. De gebruikte geurstoffen zijn niet-allergeen en niet-giftig.

Het nylon holster is een verdovingsstaal dat net tegen de verrassingsaanval van de aanvaller beschermt. Het lichtgewicht nylon draagt uw verdovingswapen stevig op zijn plaats.

Als je een paar mensen tegelijk wakker hebt, verras ze dan met iets waar ze naar op zoek waren!