afdrukbaar tekenen en hoe tekenen

Grafisch vormgever Ede

 

 

 

 

 

Illustrator- en illustrator-“bedrijven” schieten overal uit de grond. Gezocht er een met een goede reputatie, en kijk hoe je honorarium omhoog gaat. Controleer of de illustrator degene is die het werk bewerkt en creëert, en niet de cliënt. Controleer ook of de illustrator een eigen illustrator-persoon heeft, en niet een onderdeel van het illustrator-bedrijf. Dus de volgende keer dat je een klant vraagt “Wat is een illustrator?” onthoud deze twee regels!

Eén dienst, Illustrator Express genaamd, is relatief goedkoop (ongeveer $35 per categorie, of $450 per bulk volume offerte). Het is een vrij goede deal. De andere dienst, Illustrator 4 illustratie, rekent over het algemeen tussen $50 – $97 per categorie of $ twee categorieën in één keer. Het is ook een vrij goede deal.

Maar als u Illustrator of beide gaat gebruiken, raad ik u ten zeerste aan een sjabloon te gebruiken dat uitsluitend voor de Illustrator-toepassingen is gemaakt. Met de sjablonen die uw computerprogramma gebruikt, kunt u onmiddellijk de stijl en het uiterlijk van de tekening die op gewone sjablonen wordt gebruikt, “nabootsen”, in plaats van dat u de “ustratie” naar het “origineel” moet maken (dat wil zeggen het gedeelte van de originele afbeelding dat u van een ontwerper hebt gekopieerd in plaats van te gebruiken wat uw computersoftware gebruikt). Kortom, een sjabloon is een vooraf gemaakte gemeenschappelijke tekening en u kunt delen van het bronplaatje uit het sjabloon kopiëren in plaats van wat u gekopieerd hebt. Het zal geld besparen als je geen illustraties of artwork hebt om te gebruiken. Het zal uw ontwerper ook laten zien dat u weet wat u wilt en het zal het ook gemakkelijker maken om de klus te klaren.

Als alternatief kunt u uw eigen sjabloon maken met behulp van een gratis sjabloonprogramma zoals Corel Draw. Corel Draw heeft een ruime keuze aan voorontworpen sjablonen die u kunt gebruiken om uw lay-out van uw tijdschrift, brochure, boek of website een persoonlijk tintje te geven of te verbeteren. Corel zal u toelaten om de telomeer op te maken, of de afmeting die de letter vanaf het einde in het papier moet worden gestoken. Het zal er ook voor zorgen dat de letter op dezelfde grootte wordt afgedrukt als de advertentieruimte. Dit is belangrijk omdat de ontwerper niet kan maken de grafische evenredig met de advertentieruimte. Voor de levensduur van uw reclame zal een grafisch apparaat dat de grootte heeft van een traditionele krant een aanwinst zijn. Daarna is Corel Draw een geweldig programma voor het maken van afdrukbare sjablonen. U kunt Corel gebruiken om tekensjablonen te maken voor drukwerk in grote oplagen, geperforeerde visitekaartjes, en om papier van hoge kleur te maken, (gloss-uitgevers genoemd).

Volg de volgende links voor meer informatie over Corel Draw en hoe u kunt profiteren van de ontwerpers van Corel Draw om een professioneel uitziend sjabloon te maken voor uw instant copy en marketingcampagne in de volgende uitgave: vormgever

lees meer: