Webdesign gereedschap voor webdesigners

Webdesigner Soest

 

 

 

Dit zijn voorbeelden van de typische functies en hulpmiddelen die een webdesignbedrijf gebruikt:

In dit artikel zal ik mij richten op het ontwerpproces van een website en niet zozeer op de technische en niet-technische aspecten van de website. Hoewel de onderstaande lijst zeker niet uitputtend is, geeft hij je een goed startpunt voor webtechnologieën. Als je serieus werk wilt maken van je aanwezigheid op het internet zijn dit een aantal solide technologieën om mee te beginnen.

Photoshop – Als je geen Photoshop hebt, zit je misschien in de positie waar je in het begin zat. Photoshop is aantoonbaar het krachtigste beeldbewerkingsprogramma ter wereld en ik kan geen manier bedenken waarop ik het zou proberen te verdisconteren, gewoon omdat het tools heeft om je te helpen de marketing te doen die je gaat doen. Het is echter ook belangrijk om enkele van de niet-Photoshop hulpmiddelen te leren kennen die tot je beschikking staan zoals effectieve kleurschaduwen, comprimeren, bijsnijden en roteren van een foto, en vectorafbeeldingen.

Brute Force Reasoner – Dit is een tool waarmee je willekeurige vormen kunt maken. Je hoeft niet creatief te zijn met ontwerpen of goed te kunnen tekenen. Het ontwerp van je website zal een niet-triviaal proces zijn, maar het juiste perspectief zal je echt helpen om bij te dragen aan de site die je aan het ontwerpen bent.

Winzip – Dit is een hulpprogramma dat je de mogelijkheid geeft om bestanden te comprimeren. De meeste webdesigners weten al dat compressie het download- en website-ontwikkelingsproces versnelt. Dit is zeer nuttig, ook al zijn de compressies klein.

Image Ps2 – Dit converteert tijdschriften in geldige PSD bestanden. Het is een geweldig gereedschap om te gebruiken als je veranderingen aan een tijdschrift wilt aanbrengen die slechts een paar honderd pixels in de lengte van het tijdschrift beslaan. Je kunt allerlei leuke dingen doen met dit gereedschap.

RealSystem G4 – Dit biedt toegang tot veel van de softwarepakketten die zijn opgenomen in het Camtasia-systeem. Het zal u veel tijd en geld besparen aangezien er geen vertraging of stotteren van uw enkel kanaal denigreren is.

Mediafire – Als je veel uren op je computer hebt zitten en gewoon video’s wilt maken voor een beetje internetbekendheid is dit best handig. Dit is een hulpprogramma voor thuisgebruik waarmee je een paar videobronnen kunt combineren en dat je de mogelijkheid geeft om er een verhaal bij te importeren. Het is belangrijk op te merken dat de hier genoemde hulpmiddelen niet werken op PC’s die je niet voor je bedrijf hebt gekocht.

Werk MichelCH – Dit is ongeveer zo uitgebreid als het wordt en het is echt handig. In tegenstelling tot de Hostility Professional Design Suite is er een versie ontworpen voor mensen met uitgebreide ervaring in web- en grafisch ontwerp.

Power Point – Dit is een programma dat vooral nuttig is voor PowerPoint- en video-omgevingen.

Dus daar heb je het! Er zijn een aantal hulpmiddelen die fundamenteel zijn voor de gereedschapskist van een webdesigner. De lijst kan nog veel langer zijn, maar dit zal waarschijnlijk je primaire gereedschap zijn en sommige van de andere opgesomde lijken misschien cool. Het zijn per slot van rekening goede gereedschappen, maar ik ga er sterk van uit dat je er niet veel tijd mee zult doorbrengen. Als u van plan bent om te beginnen met een online bedrijf waarom niet beginnen door te werken aan een paar fundamentele tools die gebundeld zijn met de meeste web hosting services. Voor velen van ons de kosten van het krijgen van begonnen op het web is geworden te onbetaalbaar.

Een softwareprogramma dat van U een web-designer maakt is een must voor iedereen die zich bezighoudt met op Internet gebaseerde commerciële praktijken. Dit zal waarschijnlijk je ware situatie zijn, vooral als je veel tijd gaat besteden aan het ontwikkelen van statische sites voor indiening bij de zoekmachines. Echter, er zijn ook een aantal uitstekende web development resources gewoon te wachten om te worden gebruikt door een aspirant newbie online ondernemer.

lees meer: